2010. augusztus 15., vasárnap

búcsú és tüzijáték :)

Búcsú van ma.Amolyan kirakodóvásár, körhinta, sok-sok ember.Na az utóbbiból alig van.Néhány évvel ezelőtt még alig lehetett lépni, az emberek tolakodtak az utcán, hogy a kirakodós sátrakhoz közelebb kerülhessenek.Mára már ez is eltűnt.Tesómmal és apuval voltunk kint délelőtt körbenézni.A hinták nem pörögtek, alig volt néhány árus, ember pedig még annyi se.
Este tüzijáték lesz a falu központjában.A családdal felmegyünk, + ebzetekkel.Na az jó lesz. Egyikük sem fél a hangos durrogástól, de még tűzijátékban nem volt részük.Kíváncsi leszek.Úgy tervezem, kuttyokkal nem megyünk teljesen közel, mert bármikor baj lehet, és a fülüknek sem a legjobb a hangos durrogás.Ezért a bicikliúton nézzük végig.Remélem nem lesz semmi baj, és a kutyák is élvezni fogják. :) (képek majd holnap)




2 megjegyzés:

  1. Mi is voltunk tavaly a megszokott búcsún több éve voltunk utoljára de hát teljesenmeglepődtünk a mostani helyzeten...eddig kutyát se mertem vinni nehogy a sok ember miattne tudjunk közlekednina meg meg ne szóljanak minket...most meg csa mi sétálgattunk meg pár helyi erő aztán annyi....a játékokse voltak beinditva senki se ügyelt rájuk.... :(

    VálaszTörlés
  2. Hát nálunk is ez a helyzet.Mi a kuttyal nem voltunk a búcsúban.De hát siralmas.Főleg, hogy a tüzijáték elmaradt...:O

    VálaszTörlés