2010. szeptember 14., kedd

very sad

Vissza akarom kapni…Legyen újra egészséges, erős, életvidám, bújós kismaci az én Mexikém.
De most nem az.
Nagyon nem az.
Pedig rutin műtét volt, de a szervezete mégsem úgy reagált.
Ma apa 11-re kapott időpontot az doktorhoz ivartalanításra. Igen, Mexit. Mivel ő családi kedvenc, és Demi kislány, ezt a megoldást láttuk a legjobbnak. Így akármikor játszhatnak együtt.
Elejével semmi gond nem volt.A műtét közben kiderült, hogy egyáltalán nem alvad meg a vére, és ahányszor megpróbálta a doktor elvarrni a sebet, nem lehetett. Folyton vérzett.Ekkor már 4 orvos állt a műtőben.És mindenki tehetetlen volt... Végülis egy donort kellett keresni, mert szegénykém már annyira sok vért veszített.És pont ilyenkor nem vagyok ott vele.Pedig ott kellett volna lennem.Az orvosok 3 órán át küzdöttek érte, és egy németjuhász kutyustól kapott vérnek köszönhetően már jobban van.
El sem tudom mondani, mit érzek. Most otthon van, lábadozik. A mozgása kicsit instabil, sokat fekszik, pihen. Holnap apu megint viszi be a rendelőbe, kap infúziót.
A diagnózis szerint, mivel nem alvad meg a vére(semennyire), nagyon kell rá vigyázni. Akár egy szilánk is halálos lehet…:’((
Ezentúl minden más lesz. Figyelni kell minden lépését, nehogy megvágja magát, sétáknál is nagyon kell ügyelnünk. Ez van. A szuper hétvége mellé megkaptuk a kellő rosszat…

A lényeg, hogy mihamarabb gyógyulj meg Mexikém.
Nem lesz semmi baj, vigyázunk Rád.
Ígérem.

3 megjegyzés:

  1. Juj, ez nagyon rosszul hangzik:( Jobbulást szegény Mexinek!!

    VálaszTörlés
  2. Istenem, annyira sjanálom. Else hiszem ..:( Remélem minden rendben lessz. Jobbulást Mexinek (: Csak legyetek kitartóak, már pedig ti azok is vagytok:)

    VálaszTörlés
  3. Köszönjük.
    Az orvosoknak hála minden rendben.Sokat kell neki pihenni, gyógyulni.Kitartunk a végsőkig. :)

    VálaszTörlés