2010. szeptember 13., hétfő

a várva várt Kecskemét CAC

Reggel fél 6-kor keltünk, gyors összepakolás, majd indulás.Demit kicsit noszogatni kellett, hogy bemásszon az autóba, majd végül be kellett tenni. A 2 órás út alatt egyszer megálltunk, volt pisi-kaki.Nagyon ügyesen viselkedett az autóban, nem dobta ki a taccsot. :))
Amikor odaértünk, gyorsan megkerestük a 11-es kört, majd felvettük a sorszámunkat és a katalógust.Annak már az interneten utánanéztem, hogy ketten lesznek baby osztályba, de csak a katalógusból derült ki, hogy ki is lesz az 'ellenfelünk' : egy fehér kis szuka a Kiddy's Hope kennelből.
Rögtön találkoztunk Orsival, majd Cseró és Öcsi-Rony gazdijával is. Együtt szurkoltunk Deminek :)) Aztán Dorkát is megpillantottam, aztán még a gyönyörű Szofit is megsimogattuk. Nagyon szép és puha bundija. :)
A bírálatokat 10-kor kezdték meg, de mi csak később kerültünk sorra.Előtte láttunk sok szép magyar vizslát, német vizslát és weimari-t. Amikor ők végeztek, akkor jöttünk mi. Már nagyon izgultam, hogy fog Demi futni, sikerül-e beállítani, egyáltalán mi lesz?? És akkor Demi hozta a formáját, nem hiába gyakoroltunk vele sokat.Nagyon szépen mutatta magát, nem volt félős.Amikor a bíróbácsi elé kellett állni, kicsit megszeppent, de hát az semmi. :)) Szuper bírálatot kaptunk, nagyon ígéretes 1-et, és Demi mehetett is a baby BIS-be. Wááóóó. ;))
A versenyen találkoztunk még Demi féltesójával Boss-sal(Rabbit-hunter Black Jack), és gazdájával Katicával. Örültem a találkozásnak. :) Boss nagyon gyönyörű volt, gratulálok a szép eredményhez. ;)
A goldenek bírálata után átpakoltunk arra a helyre, ahol a baby BIS-t rendezték meg. De előtte volt még fiatal felvezetők versenye, kutyapárok felvezetése, majd a BEST IS SHOW kutya kiválasztása. A felvezetők versenyén indult Orsi, egy magyar agárral. :)) A kutya kicsit meg volt illetődve, nem nagyon akart szerepelni. Orsinak gratulálunk, ügyes voltál! :)
A végét sajnos nem vártuk meg, haza kellett jönnünk.Visszafele út is problémamentes volt. :)

Mindenkinek gratulálok a szép eredményekhez! Nagyon jól éreztem magam, örülök hogy a blogos barátokkal sikerült találkozni. :)

Képek:
a ringben:






Szofi *.*


Boss


Boss

2 megjegyzés: